torsdag 31. mars 2011

Hyttetur

Forrige fredag var vi en gjeng på 10 stykker som startet på hyttetur til Lággu. Vi kjørte ca 16 mil til Bekkarfjord, Øst i fylket vårt, der vi ble møtt av min tante og onkel som vi skulle være sammen med denne helgen. Før vi kom til hytta stoppe vi for å båle og noen prøvde fiskelykken med svært godt hell :)
Etter å ha spist oss god og mett startet vi videre til hytta i Làggu (som er en liten bygd i Gamvik kommune, som for øvrig har en fastboende...Som har vært med i Nrk-programmet "Der ingen skulle tru at nokon skulle bu" :) Vi ble alle innlosjert på hvert vårt rom og barna på hems. Fredags kvelden laget vi god mat med noe godt å drikke attåt :)

Lørdag startet med froskost før vi startet på tur. Først gikk turen til Nervei, en liten bygd med ca 30 fastboende, hvor hovednæring til de fastboende er fiske og jordbruk. På turen til Nervei stoppet vi og nøt utsikten.

Nervei
Så gikk turen tilbake opp til fjellet igjen hvor vi skulle lage bål og kose oss noen timer, dessverre var ikke været helt på vår siden, men når sola kom frem da var det bare helt fantastisk. Men etter en stund ga vi tapt for været og pakket sammen og kjørte ned til Lággu igjen.

Masse snø! :) Til vår store glede! :)


En meget fornøyd mann :)


En liten stopp i Lággu "sentrum" før turen gikk tilbake til hyttaLitt ruske vær, slike byger kom og gikk hele dagen
Lørdags kveld ble det servert helstekt indrefilet, fløtegratinerte poteter og grønnsaker :) Nam....

Alt i alt var dette en kjempe tur som vi kommer til å huske lenge :) Takk til min snille tante og onkel som lot oss bli med på denne turen :)
Håper vi får komme tilbake ved en senere anledning :)

Ingen kommentarer: